Voor dat extra steuntje, en soms een zetje, in de rug

CV Trainingen Inzichtskaarten en helende verhalen Project management Interim management Persoonlijke coaching

Wat doet Coachsan

Hiernaast staat een opsomming van mijn diensten.

Ik werk met individuen en met teams. Bij alles wat ik doe, staat de mens voorop. Ik vind het leuk om te organiseren, maar niet om alleen de winst te optimaliseren, de mensen 'op de werkvloer' moeten er ook beter van worden.

Verschil coaching en counseling: bij coaching heb je vaak een doel voor ogen. Je weet dat je iets wilt bereiken, maar zonder hulp is je dat nog niet gelukt. Dan wil je ondersteuning en soms een stok achter de deur om te bereiken wat je wilt. Hierbij staat een praktische benadering voorop.

Soms merk je dat je steeds stukloopt op dezelfde patronen. Je weet bijvoorbeeld dat je iets moet aanpakken, maar je komt er maar niet toe, ondanks de ondersteuning en hulp die je hierbij krijgt. Als er behoefte is aan inzicht en 'dieper' veranderwerk, dan is counseling een goede oplossing.

Bij zowel coaching als counseling, gebruik ik inzichtskaarten en/of tarotkaarten. Mijn ervaring is dat deze kaarten bijzonder goed kunnen helpen om onbewuste zaken naar boven te krijgen. Zie ook deze pagina over het gebruiken van inzichtskaarten.

De ethische code voor Counselors en Coaches hanteer ik bij al mijn werkzaamheden.